A dat glas unor șlagăre memorabile, care au marcat o generație frumoasă a anilor 2000! Piesele celor de la D.J. Project –  ,,Privirea ta”, ,,Ești tot ce am”, ,,Hotel”, ,,Lacrimi de înger”, ,,În lumea ta” s.a. – stau sub vocea superbei Ellie White. Artista a acceptat provocarea de a sta de vorbă cu noi, iar rezultatul dialogului îl puteți descoperi în acest articol

FCH: Ce înseamnă sportul pentru tine și fotbalul, mai ales?
ELLIE WHITE: Pentru mine, sportul inseamna viata, inseamna sanatate, inseamna eliberarea stresului si forta fizica. De fotbal ma leaga amintiri minunate pentru ca, in copilarie, ne adunam toti copiii de pe la bunici, baieti si fete, si ne jucam fotbal pana ne plictiseam.. amintiri foarte frumoase..
FCH: Ce amintiri te leagă de fotbal?
ELLIE WHITE: Desi nu am fost microbista, imi placea sa stau cu tatal meu in fiecare duminica sa ne uitam la ce meci era pe atunci. Nu intelegeam mare lucru din ce se intampla acolo, dar ma bucuram atunci cand se bucura tatal meu, si intram in spiritul de competitie alaturi de el.. 
FCH: Cum vede un artist Stadionul și atmosfera de acolo? Cu siguranță ai avut concerte pe stadion…
ELLIE WHITE: Am avut si concerte pe stadion, si atmosfera a fost coplesitoare. Atatea suflete intr-un singur loc, respirand la unison si scandand toti intr-un glas, este o emotie cu care nu te intalnesti in alta parte.
FCH: Ce amintiri ai legate de Sibiu, oraș în care piesa “Privirea ta” a fost super hit pe vremuri și în care ai filmat un videoclip cu DJ Project în anul 2007?
ELLIE WHITE: Am foarte multe amintiri frumoase legate de Sibiu. Intr-adevar, am si filmat un videoclip acolo alaturi de baietii de la Dj Project, si am avut ocazia sa vad locuri pe care nu le vazusem inainte, dar am si avut multe concerte in zona, asa ca orasul imi este tare drag, si ma intorc de fiecare data cu mare placere. 
FCH: Planuri de viitor?
ELLIE WHITE: Anul acesta a inceput in forta pentru mine, dar a luat o pauza brusca din cauza acestei pandemii, insa planurile nu le-am lasat in urma. Mai am de lansat cateva piese anul acesta, iar pana in toamna sper sa mai apuc sa si lansez albumul pe care doream sa il lansez in vara. Am multe proiecte in derulare pe care abia astept sa le reiau, de indata ce se va ridica aceasta carantina, si ne vom putea intoarce la viata de dinainte de izolare, de virus si de pandemie. Sunt optimista ca lucrurile vor reveni la normal cat mai curand posibil si imi voi putea duce planurile la bun sfarsit.