Autoklass Sibiu, liderul pieței locale în domeniul automobilelor premium și AFC Hermannstadt, anunță semnarea unui parteneriat care va aduce beneficii semnificative ambelor părți și va promova excelența și performanța în sport!

Acest parteneriat reprezintă o colaborare între două nume de prestigiu, unite prin valori comune: integritate, pasiune și angajament pentru succes continuu.

”Fiecare nou parteneriat încununează eforturile întregii echipe Autoklass, ne onorează și totodată ne motivează să îmbunătățim permanent serviciile oferite partenerilor noștri de afaceri. Ne bucurăm să putem susține o echipă de suflet a tinerilor sibieni.” a declarat Daniel Grecu, director general Autoklass.

Susținem schimbarea și încurajăm copiii în direcția dezvoltării personale

Autoklass Sibiu devine sponsor oficial al AFC Hermnnstadt și se angajează să susțină echipa în călătoria sa către atingerea obiectivelor sportive și de performanță. Totodată, parteneriatul va avea ca prim obiectiv susținerea schimbării și încurajarea copiilor în direcția dezvoltării personale. Sportul și educația sunt esențiale pentru stabilirea unui mod de viață sănătos. Tocmai de aceea, Autoklass Sibiu își propune să ofere posibilitatea fiecărui să facă performanță în fotbal și să poarte cu mândrie tricoul unei echipe de fotbal atât de apreciate.

În sport, la fel ca în orice alt domeniu de activitate, pasiunea, determinarea și efortul susținut reprezință secretul dezvoltării sănătoare.

”Noul nostru partenerait cu FC Hermannstadt reflectă angajamentul comun pentru excelență și performanță în toate domeniile. Suntem mândri să colaborăm cu o echipă care împărtășește aceleași valori și ambiții ca și noi și suntem convinși că împreună vom obține rezultate remarcabile.” a declarat Daniel Grecu, director general Autoklass.

”Pentru Autoklass Sibiu, acest parteneriat reprezintă o oportunitate valoroasă de colaborare între două domenii de activitate diferite, unite de aceleași valori. Ne dorim să sprijinim echipele sportive locale și să contribuim la promovarea valorilor sportive și a spiritului de echipă. Suntem mândri să ne asociem cu FC Hermannstadt și să contribuim la succesul lor atat pe teren, cât și în afara lui.” A declarat Claudiu Braicu, Coordonator punct de lucru Autoklass Sibiu.

Colaborarea dintre Autoklass Sibiu și FC Hermannstadt este o demonstrație a angajamentului față de excelență, inovație și dezvoltare. Împreună, vor continua să inspire și să influențeze pozitiv comunitatea din Sibiu.

Despre Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu este parte a grupului Autoklass, liderul pieței locale în domeniul automobilelor premium. Cu o experiență vastă și o reputație de neegalat în domeniul său, Autoklass Sibiu se angajează să ofere servicii de calitate și să susțină inițiative care promoveză excelența și progresul în comunitatea locală.