🤝 ODU Romania Manufacturing ni s-au (re)alăturat și le (re-)mulțumim pentru asta! ✌️
ℹ️ ,,ODU Romania, unul dintre liderii importanți în industria conectorilor și a cablajelor, este încântată să anunțe că redevine sponsor oficial al prestigioasei echipe de fotbal FC Hermannstadt, în sezonul 2023/2024, având primul parteneriat încheiat in anul 2017, la scurt timp după înființarea Clubului în Sibiu.
Colaborarea dintre ODU și FC Hermannstadt consolidează angajamentul companiei noastre față de sportul de performanță și promovarea valorilor prin intermediul fotbalului. Suntem mândri să ne alăturăm din nou clubului sibian și să sprijinim echipa în parcursul său de succes în competițiile fotbalistice de nivel înalt din România.
ODU Romania Manufacturing a fost constant dedicată susținerii comunității și considerăm că parteneriatul cu FC Hermannstadt este ocazia perfectă de a întări legăturile noastre cu sportul și de a contribui la dezvoltarea fotbalului românesc. Suntem impresionați de efortul și determinarea echipei FC Hermannstadt și suntem mândri să fim alături de acești jucători talentați în cadrul competițiilor viitoare.
Sponsorizarea noastră se concentrează pe sprijinirea eforturilor echipei de a obține rezultate de succes și pe promovarea valorilor precum fair play, determinare și excelență în fotbal. Suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii tuturor părților implicate și va consolida imaginea FC Hermannstadt în rândul fanilor și în comunitatea locală.
Mai mult, acest parteneriat reprezintă un bun prilej de a ne conecta cu fanii entuziaști ai echipei.
Așteptăm cu nerăbdare meciurile pline de adrenalină și succesele care vor urma.”, au transmis partenerii noștr de la ODU România printr-un comunicat de presă
🔴⚪️⚫️