A.F.C.Hermannstadt 2

A.F.C.Hermannstadt 2

Fotbal club

Club înființat în:

2020

Antrenor principal:

Dorin Zotincă

Titluri obținute:

Locație

Sibiu, România

Istoric

🆗O zicală veche din Ardeal spune că nimic nu se face doar din vorbe. În imagini îi revedeți pe doi oameni care înseamnă foarte mult pentru fotbalul sibian. Dorin Zotincă și Jan Gavrilă sunt în mod oficial antrenor principal, respectiv director tehnic în cadrul A.F.C.Hermannstadt 2.
📈În vârstă de 49 de ani, Dorin Zotincă este un antrenor care deține Licența PRO. A fost fotbalist la FC Inter Sibiu, Dinamo București , U Cluj, F.C.Național și C.S.M. Reșița, iar ca antrenor a activat în postura de secund la U Cluj și F.C.Vaslui și ca principal la Voința Sibiu. Jan Gavrilă este omul și profesionistul care a stat lângă A.F.C.Hermannstadt încă de la început până în prezent. A fost portar la Șoimii Sibiu și Inter Sibiu, iar ca antrenor a trecut prin toate etapele, de la juniori la antrenor principal în Liga a II-a și Liga 1. ,,Nea” Jan ne bucură zi de zi cu prezența domniei sale la antrenamentele echipei și suntem convinși că mai are multe de oferit fotbalului sibian la nivel juvenil și nu numai. Celor doi li se alătură ca antrenor secund Daniel Murășan, antrenor cu vastă experiență și performanțe deosebite în cadrul A.S.F.C.Interstar Sibiu.

📝 A.F.C.Hermannstadt 2 este formată în proporție de 90% de fotbaliști tineri și talentați din județul Sibiu. Avem perfectat în acest sens un parteneriat cu A.S.F.C. Interstar Sibiu și Viitorul Șelimbăr.
🤝 Reînființarea echipei a doua și înscrierea ei în Liga a III-a este primul pas spre Academia A.F.C.Hermannstadt pentru copii și juniori, un proiect pe care îl vom lansa anul viitor.

abstract halftone lines in red and black color

Acțiunea este realizată în parteneriat cu Primăria Sibiu.
Sibiul are #FCH! Sibiul are fotbal!