Victorie pentru FC Hermannstadt la Timișoara, cu echipa locală ASU Poli

FC Hermannstadt a câștigat, astăzi, cu scorul de 1-0 meciul disputat pe Stadionul ”Știința” din Timișoara cu echipa ASU Poli, în etapa a XXVI-a a Ligii 2. În urma acestui rezultat sibienii acumulează 56 de puncte și se mențin pe locul secund în clasament.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ștefan Blănaru, în minutul 11. Atacantul a fructificat o pasă primită de la Andrei Hergheligiu. Aflat la primul meci în tricoul echipei FC Hermannstadt, portarul Toma Niga a apărat un penalti în minutul 20.

”Am obținut o victorie extrem de importantă, la capătul unui meci care s-a disputant pe un teren foarte greu. Suntem bucuroși că am câștigat. Ne continuăm parcursul pentru îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Îi felicit pe băieți pentru dăruire, pentru modul în care s-au comportat în teren. Andrei Pop a fost surpriza pe care le-am pregătit-o timișorenilor și sunt mulțumit de modul în care a jucat. Și-a făcut un cadou frumos, mâine fiind ziua lui de naștere. Și Toma Niga a fost inspirat, mai ales la acel penalti”, a declarat, la finalul meciului de la Timișoara, antrenorul principal al sibienilor, Alexandru Pelici.

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Toma Niga – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Radu Crișan, Daniel Tătar (Petrișor Petrescu – min. 77) – Răzvan Dâlbea (cpt.), Robert Boboc – Andrei Pop (Mihai Stancu – min. 70), Bogdan Rusu, Andrei Hergheligiu – Ștefan Blănaru (Lucian Dumitriu – min. 90+1).

În etapa viitoare, FC Hermannstadt joacă pe Stadionul ”Municipal” cu Știința Miroslava. Meciul se va disputa sâmbătă, 31 martie, de la ora 12:00.

Lasă un răspuns