Victorie cu Chindia Târgoviște

A.F.C. Hermannstadt a reușit să învingă cu scorul de 2 la 1 pe Chindia Târgoviște într-un meci contând pentru etapa a VIII-a din Liga I. Partida s-a disputat pe Stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș, unde echipa din Sibiu joacă meciurile considerate pe teren propriu.  Antrenorul gazdelor, Constantin Enache, a început meciul cu un prim unsprezece alcătuit din: Novo – Mățel (cpt), Viera, Luchin, Opruț – Pires, Caiado – Petrescu, cel care a deschis scorul în prima repriză (min. 17), Jo Santos, Cordea – Yazalde. Pe parcurs au fost introduși Dumitriu, Rimane, aflat la debutul pentru FCH și Debeljuh, care a și înscris golul victoriei în repriza a doua(min. 75).

 

,,Suntem o echipă consecventă. Câștigăm cu 2-1, câștigăm cu emoții, dar de fiecare dată bucuria a fost mare. O victorie importantă. Ne aduce liniște și încredere în cadrul echipei. Suntem încă în formare. Încercăm să ne cunoaștem și să ne omogenizăm. Lucrurile acestea ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun, dar și energie pentru a munci mai bine.”, a declarat Constantin Enache, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt

 

Deși târgoviștenii au avut posesia mingii, conform statisticilor (54%), sibienii au avut 6 șuturi pe poartă și și-au creat 8 ocazii de gol. A.F.C. Hermannstadt a înregistrat astfel cea de-a treia victorie de până acum din acest sezon și a urcat pe locul 9 în clasamentul provizoriu al Ligii I. În etapa următoare, Constantin Enache & co se vor deplasa în Moldova, acolo unde vor întâlni una dintre revelațiile primelor 8 etape – CSM Politehnica Iași.

 

Biroul de presă A.F.C. Hermannstadt