Un egal numit speranță!

A.F.C. Hermannstadt a remizat aseară în deplasare cu cei de la Gaz Metan Mediaș, 1-1, în așa numitul ,,derby” al județului Sibiu. Meciul a contat pentru etapa a XV-a din Liga I și a fost unul cu o încărcătură emoțională aparte. FCH a reușit să deschidă scorul în minutul 61 prin Mihai Dumitriu, după 6 etape fără gol marcat în campionat. Antrenorul principal, Eugen Neagoe, a început partida cu Novo, Tătar, Viera(cpt), Luchin, Opruț, Petrescu, Dâlbea, Offenbacher, Vodă, Debeljuh și Bușu, care a pasat decisiv la gol. Pe parcurs au intrat Mihai Dumitriu în locul lui Vodă, Ionuț Stoica în locul lui Bușu, iar Yazalde l-a schimbat pe Offenbacher spre finalul partidei.

 

,,A fost un joc dificil, așa cum mă așteptam. Gaz Metan este o echipă valoroasă, cu jucători de calitate, în special în atac. Cred că am făcut un joc tactic foarte bun. Primele 45 de minute, Gaz Metan nu cred că a ajuns în careul nostru. Repriza a II-a am marcat un gol superb, dar am fost egalați destul de repede tot cu o execuție frumoasă, dintr-o greșeală de marcaj. Și greșelile fac parte din fotbal. Am avut apoi două ocazii mari – Luchin și Dâlbea au dat peste poartă. Mediaș au avut și ei două ocazii mari spre final, dar cred că rezultatul este în conformitate cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

 

În etapa următoare, A.F.C. Hermannstadt va întâlni pe teren propriu pe cei de la Viitorul Constanța, vineri, 8 noiembrie, ora 20:30, pe Stadionul Trans-Sil din Tg.Mureș.