Primul punct obținut în deplasare!

Un egal alb, 0-0, după o deplasare lungă și grea! A.F.C. Hermannstadt a obținut duminică seara(15.09.2019)primul punct în deplasare în partida disputată cu Politehnica Iași  pe Stadionul Municipal din Botoșani. Antrenorul principal al #FCH a trimis un prim 11 în teren alcătuit din: Cristiano – Tătar, Viera, Luchin, Opruț – Pires, Taira – Petrescu, Caiado, Cordea – Debeljuh. Pe parcursul meciului au mai intrat Rimane (min. 61), Jo Santos (min.61) și Yazalde(min.82)  în locul lui Tătar, Cordea, respectiv Debeljuh.

🎤 ”Consider că rezultatul este unul corect. Nu am văzut un joc consistent prestat nici de o parte, nici de cealaltă! Rămân bucuria și încrederea că nu am primit gol. Este primul meci în care nu primim gol. Sper să putem imbunătăți jocul ofensiv, fiindcă astăzi am rămas datori. Sper ca acest punct să ne dea încredere și să ne aducă energie pentru următoarele deplasări.”, a declarat la finalul partidei Costel Enache, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt

În etapa a X-a din Liga I, A.F.C. Hermannstadt se va deplasa la Sf. Gheorghe, acolo unde se va confrunta cu Sepsi Sf Gheorghe, sâmbătă, 21 septembrie 2019, ora 17:30, pe Stadionul Municipal.