Mult succes la FCH, Valentin Negru & Stelian Isac!

Valentin Negru  este noul antrenor secund FCH. Acesta a absolvit cu brio cursurile Școlii Federale de Antrenori  și deține licența PRO în antrenorat. Pe lângă asta, fostul fotbalist în vârstă de 38 de ani este absolvent al Facultății de Sociologie-Psihologie, Universitatea Spiru-Haret din București, cu diplomă în psihologie.

 

În postura de antrenor, acesta a activat ca principal la Viitorul Axintele și CSM Oltenița și ca antrenor secund la Progresul 2005 și Rapid București.

 

Pe de altă parte, Valentin Negru are aproape 200 de meciuri în Liga 1 a României, jucate pentru echipe ca Rapid București, Petrolul Ploiești, CS Otopeni, Unirea Urziceni, Poli Iași, Gaz Metan Mediaș, Victoria Brănești și Sportul Studențesc. Un amănunt notabil este și faptul că în 2006, mijlocașul central bucureștean  a primit Medalia ,,Meritul Sportiv” clasa a II-a, din partea Administrației Prezidențiale pentru calificarea în sferturile Cupei UEFA, obținută cu Rapid București.

 

Stelian Isac este noul preparator fizic al FCH! Acesta a mai activat în trecut pe același rol în staff-ul  unor echipe ca Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște. În vârstă de 39 de ani, Stelian Isac are și o carieră de fotbalist în spate, acesta evoluând la echipe ca Focșani, FCM Bacău, Victoria Brănești, Gloria Bistrița, F.C.Voluntari, CS Corbeanca, CS Tunari și Voința Crevedia.

 

Le spunem încă o dată bun venit celor doi tineri profesioniști proaspăt sosiți la echipă și le dorim mult succes sub culorile clubului nostru!