Lansare de echipament și „Treasure Hunt Workout”

Începând de astăzi, 7 august 2018 se pun în vânzare echipamentele oficiale FC Hermannstadt. Echipamentele și alte tricouri oficiale FCH se pot achiziționa exclusiv din magazinul online www.andusports.com. Lansarea echipamentului aduce pentru fani și o “vânătoare de tricouri” prin Sibiu cu indicii care mai de care mai distractive dar care provoacă participanții ca pe parcursul a trei zile, să facă sport, dar și să câștige unul din cele 20 de tricouri oferite de Andu ca premiu.
„Credem că prin încurajarea sportului societatea devine mai sănătoasă!” -spune Andu Hanea, de aceea multe indicii din timpul concursului se pot descuia prin participarea la diferite probe sportive. Așa că, pregătiți-vă să pierdeți kalorii!
La „Treasure Hunt Workout” poate participa oricine își dorește să se distreze intr-o aventură urbană, facând astfel sport dar și să dezlege misterele concursului. Copiii sub 18 ani pot participa dacă sunt însoțiți de un adult! Pentru a participa și rămâne în concurs, fiecare participant se va fotografia cu indiciul găsit sau cum indeplinește proba sportivă și va trimite imaginile prin facebook messenger paginii @andusports. După trimiterea imaginilor, participanții vor primi următorul indiciu.
Cu această ocazie, Andu, companie din Sibiu care produce echipamente sportive cu o vechime de 21 ani pe piața din România și FC Hermannstadt doresc să promoveze activitățile sportive în rândul sibienilor, oferindu-le celor mai ambițioși participanți tricoul echipei locale, proaspăt promovată în Liga 1. Pe fani îi așteaptă mai multe surprize, printre care posibilitatea de a primi un tricou personalizat și semnat de jucătorii echipei FC Hermannstadt și multe altele.
Așadar fanii echipei pot participa la „Treasure Hunt Workout” în perioada 08 – 22 august să găsească indicii, să facă sport și să se distreze. Urmăriți pagina de facebook @andusports și @hermannstadt.fc, pentru indicii. Campania se desfășoară online iar achiziționarea echipamentelor este posibilă pe website-ul www.andusports.com