Ionuț Năstăsie este la A.F.C.Hermannstadt!

Mijlocașul lateral Ionuț Năstăsie va fi noul număr 10 la FCH în sezonul 2021-2022, cel în care echipa noastră va ataca revenirea în Liga 1! Ionuț Năstăsie are 29 de ani, 1,79 metri și poate evolua pe ambele părți laterale în linia mediană a terenului. Mijlocașul ofensiv este cotat la suma de 100.000 euro pe siteurile de specialitate și a mai evoluat până acum pentru echipe ca Școala de Fotbal Gică Popescu, FCSB (cu care a fost campion în sezonul 2012/2013), Universitatea Cluj, Viitorul Constanța și F.C.Argeș. În sezonul trecut, Ionuț Năstăsie a evoluat în 21 de partide pentru F.C.Argeș, în toate competițiile interne, pentru care a marcat de două ori și a oferit două pase de gol. De asemenea, cel mai recent fotbalist transferat de FCH a bifat 3 selecții pentru Echipa Națională U 21 a României.

Îi spunem și aici bun venit lui Ionuț și sperăm ca incursiunile lui pe ,,aripi” să ne aducă punctele necesare revenirii în Liga 1!