Înfrângere pentru FC Hermannstadt în meciul de la Chiajna

Echipa sibiană a fost învinsă, sâmbătă seara, cu scorul de 2-0 în partida disputată la Chiajna cu echipa locală Concordia, contând pentru etapa a IV-a a Ligii 1.
Ilfovenii au deschis scorul cu 7 minute înainte de pauză prin Paul Batin, care a transformat o lovitură de la 11 metri obținută în urma unui fault al lui Ionuț Stoica. În repriza secundă, FC Hermannstadt și-a creat mai multe oportunități de a restabili egalitatea, dar niciuna dintre acestea n-a fost concretizată. Cei care au mai marcat au fost tot jucătorii echipei gazdă. În minutul 78, Lucian Panait a urmărit un balon respins de Cătălin Căbuz la șutul lui Thaer Bawab și a trimis în plasă, stabilind scorul final, 2-0 pentru Concordia.
Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Alexandru Dandea, Daniel Tătar – Răzvan Dâlbea (cpt.), Ilja Antonov (Tsoumou Juvhel ’79) – Petrișor Petrescu (Luis Ali ’46), Bruno Chalkiadakis, Jordan N’Kololo (Bogdan Rusu ’62) – Ștefan Blănaru.
În urma acestui rezultat FC Hermannstadt continuă să aibă 4 puncte și ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 1.
În etapa a V-a, echipa sibiană primește vizita formației FC Voluntari. Meciul este programat luni, 20 august, de la ora 18:00.