Înfrângere în deplasarea din ,,groapă”

 

 

 

 

F.C. Hermannstadt a pierdut cu scorul de 3 la 0 în fața celor de la Dinamo București în ultima partidă programată în etapa a VII-a a Ligii I. La pauză scorul era de 1-0 pentru bucureșteni, gol înscris de Denis Ciobotariu, iar la scurt timp după reluarea jocului David Caiado a ratat o lovitură de la 11 metri pentru F.C. H. După alte zece minute, Nistor profită de un penalty acordat de arbitrul Istvan Kovacs și înscrie de la punctul cu var. În minutul 74, contrar unui joc în care sibienii au avut mai multe situații de a înscrie, fundașul lituanian, Klimavicius, marchează în poarta lui Ionuț Pop cu o lovitură de cap. Statisticile oficiale ale partidei arată că F.C. Hermannstadt și-a creat 16 ocazii de gol și a trimis mingea de 5 ori pe spațiul porții.

 

,,Am căzut mental și am făcut două greșeli mari în defensivă. Am ratat un penalty, puteam egala. Nu pot spune ce s-ar fi întâmplat exact, dar cred că la 1-1 jocul ar fi decurs în alt mod. Au fost greșeli mari individuale în tabăra noastră, însă , la modul general, jucătorii au încercat să facă tot ce am pregătit. Îmi asum mare parte din eșec, dar aștept mai mult de la fotbaliștii noștri. Singura promisiune pe care o pot face fanilor e că vom fi mai atenți în meciurile următoare și că vom munci mai mult. Suntem încă un club foarte tânăr și putem crea fotbaliști buni.”, a declarat Constantin Enache, antrenor principal F.C. Hermannstadt.

 

În etapa următoare – duminică, 1 septembrie 2019, ora 18, pe stadionul Trans-Sil, Tg. Mureș – F.C. Hermannstadt o va întâlni pe Chindia Târgoviște, echipă care a promovat în acest sezon de pe primul loc în Liga a II-a.