FC Hermannstadt, victorie la Suceava și se desprinde la 7 puncte de ocupanta locului 3

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu 3-0 meciul susținut în deplasare, la Suceava, cu echipa locală Foresta, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii 2. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 65 de puncte.

„Alb-roșii” profită de înfrângerea Chindiei Tîrgoviște la Brăila și se distanțează la 7 puncte de ocupanta locului 3.

La Suceava, Radu Crișan a deschis scorul în minutul 38, în urma unui corner executat de Daniel Tătar. FC Hermannstadt și-a majorat avantajul în minutul 63, când Cosmin Neagu a punctat din pasa lui Bogdan Rusu. Rezultatul final a fost stabilit de Ștefan Blănaru, în minutul 82.

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Radu Crişan, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Robert Boboc (Cristian Danci ’82) – Daniel Tătar (Ştefan Blănaru ’57), Cosmin Neagu (Alexandru Curtean ’73), Andrei Hergheligiu – Bogdan Rusu.

„Este o victorie meritată. Mă bucur că băieții au tratat meciul cu seriozitate. Am profitat de înfrângerea Chindiei pentru a ne desprinde la 7 puncte. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Mai sunt destule meciuri de disputat până la finalul sezonului. Îi felicit pe băieți pentru victorie. Le urăm tuturor suporterilor Paști fericit!”, a declarat antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici

Lasă un răspuns