FC Hermannstadt, victorie cu 3-0 la Buftea, cu CS Balotești

Echipa sibiană continuă să se mențină în fruntea clasamentului Ligii 2 după ce a câștigat, astăzi, cu scorul de 3-0, meciul disputat la Buftea, cu CS Balotești, contând pentru prima etapă a returului. Acesta este al 14-lea succes obținut de „alb-roșii” în cele 20 de etape scurse până acum. FC Hermannstadt are 47 de puncte, cu unul mai mult decât următoarea clasată, Dunărea Călărași. După etapa din weekend, cele două echipe s-au distanțat de ocupanta locului 3, Chindia Tîrgoviște, care are 39 de puncte.

La Buftea, scorul a fost deschis de Bogdan Rusu, în prelungirile primei reprize. Golgeterul echipei sibiene a reluat în plasă, cu capul, din centrarea lui Tătar. Tot el a făcut 2-0 în minutul 63, când a fructificat centrarea lui Hergheligiu. Rezultatul final a fost stabilit de nou-intratul Petrișor Petrescu, în minutul 84. Cu cele două reușite de astăzi, Bogdan Rusu ajunge la cota 14 și se menține în fruntea clasamentului golgeterilor Ligii 2.

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Radu Crişan, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Robert Boboc, Lucian Dumitriu – Andrei Hergheligiu, Bogdan Rusu (Ștefan Blănaru – min. 85), Cosmin Neagu (Petrișor Petrescu – min. 77) – Dan Roman (Răzvan Dâlbea – min. 64).

„Îi felicit pe băieți pentru modul în care s-au comportat și în acest meci. Este o victorie extrem de importantă pentru noi, pentru că ne ajută să ne menținem pe primul loc. Urmează ultimul meci în campionat din acest an, pe teren propriu, cu CS Afumați. Trebuie neapărat să obținem toate cele 3 puncte și din acesta pentru a încheia 2017 pe primul loc”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

În etapa a XXI-a a Ligii 2, ultima din acest an, FC Hermannstadt joacă pe Stadionul „Municipal” din Sibiu cu CS Afumați. Partida este programată sâmbătă, 9 decembrie, ora 12:00.

 

03 decembrie 2017

 

Director sportiv,

Marius Lungu

0744/542636

Lasă un răspuns