FC Hermannstadt se menține pe primul loc în Liga 2 după victoria cu ASU Poli Timișoara

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, pe Stadionul „Municipal” Sibiu, cu scorul de 1-0 meciul disputat în compania formației ASU Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a VII-a a Ligii 2. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt continuă să fie liderul clasamentului eșalonului secund, având 18 puncte (din 21 posibile). „Alb-roșii” sunt la distanță de două puncte de următoarea clasată, ASA Tg. Mureș.

Unicul gol al întâlnirii cu ASU Politehnica Timișoara a fost reușit de Bogdan Rusu în minutul 42. Acesta este al patrulea gol marcat de el în actualul sezon, fiind golgeterul echipei.

În absența lui Alexandru Pelici, suspendat pentru două etape, antrenorul fiind nevoit și de data aceasta să ia loc în tribună, echipa sibiană a fost condusă de pe margine de Eugen Beza și Florin Berța. Pentru FC Hermannstadt au evoluat Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Radu Crișan, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Robert Boboc – Petrișor Petrescu, Bogdan Rusu (Adrian Cîrstean ’84), Sabin Lupu (Andrei Hergheligiu ’64) – Cosmin Neagu (Alexandru Neacșa ’74). Pe bancă s-au mai aflat Horațiu Moldovan, Radu Criștiu, Iulian Popa și Cătălin Pîrvulescu.

În etapa a VIII-a, FC Hermannstadt evoluează în deplasare, cu Știința Miroslava. Partida e programată sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11:00.

Tot astăzi, echipa a doua a clubului sibian a pierdut cu scorul de 3-0 pe terenul celor de la Șoimii Lipova, în etapa a III-a a Ligii 3. Toate cele trei goluri au fost marcate în ultimele 20 de minute ale întâlnirii.

Declaraţii după victoria cu ASU Politehnica Timişoara puteţi găsi pe pagina de facebook a clubului.

9 septembrie 2017

Director sportiv,