FC Hermannstadt se desprinde la 4 puncte în fruntea clasamentului Ligii 2

Echipa sibiană a obținut, astăzi, a cincea victorie consecutivă în campionat. FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 3-1 la Miroslava, în fața echipei locale Știința. În urma acestui rezultat, „alb-roșii” se mențin pe primul loc în clasamentul Ligii 2, având 21 de puncte, din 24 posibile, cu 4 mai multe decât ocupanta locului 2, Ripensia Timișoara. Diferența dintre primele două clasate s-ar putea totuși înjumătăți dacă ASA Tg. Mureș, care are acum 16 puncte, va câștiga meciul pe care-l va disputa luni, 18 septembrie, pe teren propriu, cu Chindia Tîrgoviște.

Sabin Lupu a deschis scorul în minutul 17. Știința a egalat peste 7 minute, dar până la pauză FC Hermannstadt a preluat din nou conducerea prin golul lui Bogdan Rusu (’44). Același Bogdan Rusu a stabilit rezultatul final dintr-o lovitură de la 11 metri (’80).

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: C. Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, I. Stoica, Cl. Pamfile (M. Stancu ’83) – R. Dâlbea (cpt.), R. Boboc – S. Lupu (A. Hergheligiu ’62), P. Petrescu, C. Neagu (I. Popa ’75) – Bg. Rusu. Pe bancă s-au mai aflat H. Moldovan, Căt. Pîrvulescu, L. Dumitriu și D. Roman.

„Am mers la Miroslava cu gândul de a lua toate cele 3 puncte puse în joc. Am reușit, chiar dacă în prima repriză am avut ceva emoții. Miroslava ne-a egalat și a avut o perioadă bună la jumătatea primei reprize. După aceea, cred că nu s-a mai pus problema învingătorului. A doua repriză am dominat-o în totalitate. Cred că mai puteam marca. Am avut și un gol anulat. E bine! Suntem pe drumul cel bun. Trebuie să rămânem în continuare modești și să muncim mult. Urmează un meci foarte greu. Am auzit că Foresta a câștigat absolut surprinzător împotriva Mioveniului. Se pare că Suceava a adus jucători buni”, a declarat antrenorul principal al lui FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

În etapa a IX-a, echipa sibiană joacă pe Stadionul „Municipal” cu Foresta Suceava. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11:00.

 

16 septembrie 2017

Director sportiv,

Marius Lungu

0744/542636

Lasă un răspuns