FC Hermannstadt, remiză albă la Pitești, cu FC Argeș

Echipa sibiană a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare, cu FC Argeș Pitești, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii 2. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt continuă să ocupe primul loc în clasamentul eșalonului secund, cu 33 de puncte, cu unul mai mult decât echipa situată pe 2, Dunărea Călărași.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Radu Crişan, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.) (Robert Boboc ’46), Lucian Dumitriu – Andrei Hergheligiu (Iulian Popa ’80), Bogdan Rusu, Cosmin Neagu (Sabin Lupu ’60) – Ştefan Blănaru.

„Am încheiat cu bine această serie de 4 meciuri în două săptămâni. Ne-am calificat în optimile Cupei României după ce am eliminat-o pe deținătoarea trofeului și ne menținem pe primul loc în clasament. Cu FC Argeș a fost un meci dificil, în fața unei echipe bune din Liga 2. Am câștigat un punct atât în clasament, cât și la „adevăr”. Urmează un meci extrem de dificil, acasă, cu Chindia Tîrgoviște”, a declarat antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici.

În etapa a XV-a, FC Hermannstadt joacă pe Stadionul „Municipal” din Sibiu cu ocupanta locului 3, Chindia Tîrgoviște. Partida va avea loc duminică, 5 noiembrie, de la ora 11:30. Până atunci, sibienii își vor afla adversarul din optimile de finală ale Cupei României. Tragerea la sorți va avea loc joi, 2 noiembrie, la Casa Fotbalului. FC Hermannstadt a fost repartizată în Urna A.

 

28 octombrie 2017

 

Director sportiv,

Marius Lungu

0744/542636

Lasă un răspuns