FC Hermannstadt rămâne liderul Ligii 2 după egalul de la Mioveni

Echipa sibiană a terminat la egalitate meciul susținut în această seară pe terenul celor de la CS Mioveni. FC Hermannstadt are 41 de puncte cu o etapă înainte de finalul turului și se află la distanță de un punct față de ocupanta locului 2, Dunărea Călărași, și 5 de Chindia Tîrgoviște, echipa de pe locul 3.

În debutul întâlnirii, căpitanul echipei sibiene, Daniel Tătar, a trimis balonul în bară (min. 5).

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 69, prin Cosmin Neagu, care a fructificat o pasă primită de la Bogdan Rusu. Echipa gazdă a egalat șase minute mai târziu, prin Mîrzeanu.

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au aliniat următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Mihai Stancu, Ionuț Stoica, Radu Crişan, Daniel Tătar – Robert Boboc, Lucian Dumitriu – Sabin Lupu (Andrei Hergheligiu – min. 61), Bogdan Rusu, Cosmin Neagu (Petrișor Petrescu – min. 77) – Ştefan Blănaru (Iulian Popa – min. 86).

„După raportul ocaziilor, meritam să câștigăm, meritam victoria. Din nefericire, ne-am jucat cu ocaziile, iar asta ne-a costat. Mioveniul a egalat la primul și totodată singurul lor șut mai însemnat. Una peste alta, important este că am obținut punctul care ne readuce pe primul loc. Îi felicit pe băieți pentru dăruire. Ne așteaptă un nou meci dificil, pe teren propriu, cu Sportul Snagov”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

FC Hermannstadt joacă în ultima etapă a turului pe Stadionul „Municipal” din Sibiu cu Sportul Snagov. Partida va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 14:00.

FC Hermannstadt lider dupa egalul cu Mioveni 2

 

20 noiembrie 2017

 

Director sportiv,

Marius Lungu

0744/542636

Lasă un răspuns