FC Hermannstadt pune în vânzare biletele pentru meciul cu Concordia Chiajna

După deplasarea de la Mediaș, FC Hermannstadt revine la Sibiu pentru primul meci pe Stadionul „Municipal” din acest sezon, care va avea loc sâmbătă, 11 mai.

Teodor Birț, președintele AFC Hermannstadt, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că începând de vineri, 3 mai, vor fi puse în vânzare aproximativ 4.000 de bilete pentru jocul cu Concordia Chiajna. Prețurile acestora sunt de 50 de lei în sectorul VIP și de 25 de lei la tribuna întâi.

Suporterii vor avea posibilitatea de a achiziționa la pachet bilete pentru toate cele 4 jocuri pe care le vor disputa sibienii pe Stadionul „Municipal” în acest sezon.

„Vom scoate la vânzare aproximativ 4.000 de bilete. Toate biletele sunt în tribuna oficială. Avem și acea zonă VIP. Va fi o diferență între biletele de la VIP și celelalte. (…) Am stabilit ca prețul unui bilet să fie de 25 de lei, iar pentru un bilet la zona VIP, de 50 de lei. Biletele se pot cumpăra fie pentru fiecare meci, fie se poate achiziționa un pachet, cu toate cele 4 jocuri. Biletele se vor vinde pentru început online, începând de mâine. Se vor pune în vânzare pachete pentru cele 4 jocuri. Toate biletele sunt cu loc, cine va cumpăra un pachet acum, va avea același loc la toate cele 4 jocuri. Vor începe să se vândă de mâine până luni după-amiază. De luni după-amiază vom scoate la vânzare bilete pentru meciul cu Chiajna. Acestea se vor vinde până în ziua premergătoare meciului, iar în ziua meciului, dacă vor mai rămâne bilete, acestea vor fi puse în vânzare, la casele de la stadion”, a declarat Birț.