FC Hermannstadt primește vizita echipei Știința Miroslava

După ce, în etapa intermediară, a XXIII-a, ale cărei meciuri au fost reprogramate pentru mijlocul acestei săptămâni, a câștigat la „masa verde”, scor 3-0, cu Olimpia Satu Mare, echipa sibiană revine pe Stadionul „Municipal” pentru întâlnirea cu Știința Miroslava.

Antrenorul Alexandru Pelici se așteaptă la un nou meci dificil, dar susține că jucătorii săi nu iau în calcul decât varianta victoriei. „Va fi un meci greu, dar trebuie să îl câștigăm. Punctele sunt foarte importante în cursa pentru îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Curtean și Târnovan vor lipsi, fiind accidentați. În rest, toți jucătorii sunt apți”, a declarat Pelici.

Tehnicianul speră ca suporterii să fie încă o dată alături de echipă, iar la final să sărbătorească împreună o nouă victorie. „Îi așteptăm la stadion pe suporteri. Avem nevoie de încurajările lor. Sperăm ca, după 90 de minute, să ne bucurăm împreună pentru un nou succes”, a mai spus Pelici.

Partida dintre FC Hermannstadt și Știința Miroslava, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii 2, se va disputa sâmbătă, 31 martie, de la ora 12:00, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu. Înaintea acesteia, echipa sibiană ocupă locul 2, cu 59 de puncte, în vreme ce Știința Miroslava este pe 15, cu 27 de puncte

Lasă un răspuns