FC Hermannstadt primește vizita echipei Luceafărul Oradea

Formaţia sibiană revine pe teren propriu pentru meciul din etapa a XXIX-a a Ligii 2, cu Luceafărul Oradea. Întâlnirea este programată sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11:30 şi va avea loc pe Stadionul „Municipal” din Sibiu.

În etapa precedentă, FC Hermannstadt a câştigat cu 3-0 la Suceava meciul disputat în compania formaţiei locale Foresta. În urma acestui rezultat, sibienii se menţin pe locul secund în clasamentul Ligii 2, cu 65 de puncte.

Înaintea acestei partide, antrenorul principal al sibienilor, Alexandru Pelici, a declarat că se aşteaptă la un nou meci dificil, dar speră ca, la final, FC Hermannstadt să îşi treacă în cont toate cele 3 puncte.

„Va fi un meci greu, cu o echipă bună din Liga 2. Din punctul meu de vedere, Luceafărul ar fi putut fi mai sus în clasament. Echipa din Oradea are în lot jucători cu experienţă, printre care se numără Oros şi Tînc, care au în palmares jocuri în Liga 1. De asemenea, Luceafărul are unul dintre golgeterii Ligii 2. Va fi dificil, cu o echipă care se închide bine, o echipă bună de deplasare. Sperăm să fim maturi şi pragmatici, să tratăm jocul cu seriozitate, la fel cum am făcut atât cu ASU Poli, Miroslava şi Foresta. Îi aşteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion, pentru a ne fi alături, iar la final sperăm să sărbătorim împreună o nouă victorie”, a declarat Pelici.

Adversara de mâine a „alb-roşilor”, Luceafărul Oradea, a câştigat, acum două etape, pe terenul celor de la Academica Clinceni (2-1), iar acum o săptămână a cedat pe teren propriu, cu 1-0, meciul disputat cu CS Mioveni.

Lasă un răspuns