FC Hermannstadt, în premieră într-un cantonament peste graniță, în Antalya

Fotbaliștii sibieni au decolat, astăzi la prânz, de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, cu destinația Antalya, acolo unde vor efectua al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. Componenții echipei FC Hermannstadt vor fi cazați la Aska Lara Resort & Spa Hotel și vor susține cinci meciuri de verificare.

„Pentru echipa noastră, acest cantonament este o premieră, e primul pe care-l facem în afara țării. Am ales această variantă deoarece avem nevoie de terenuri bune, cu iarbă, pentru a ne putea pregăti cât mai bine pentru retur. Costul unui astfel de cantonament nu e mai mare decât dacă am fi ales varianta să ne pregătim în țară. Și pentru jucători, acest cantonament în Antalya este o provocare. Echipa e motivată, s-a văzut asta în cele trei meciuri amicale susținute la Sibiu, pe perioada primului cantonament. Vom disputa cinci amicale în Antalya, cu echipe bune. În momentul de față cunoaștem numele a patru din cei cinci adversari. Vom întâlni liderul din Kosovo și pe ocupantele locurilor 2 din eșaloanele secunde ale Ungariei și Serbiei. De asemenea, vom avea un meci împotriva campioanei Turkmenistanului, echipă care a jucat în ultimii ani în Cupa Campionilor Asiei. Sperăm să fie un cantonament reușit și să își arate roadele în retur, în lupta pentru promovare”, a declarat președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț.

„Suntem în grafic cu pregătirea. Jucătorii care au acuzat probleme medicale pe perioada primului cantonament, cel de la Sibiu, și-au revenit între timp. Începem etapa a doua a pregătirilor, care este cel puțin la fel de importantă ca și prima. În Antalya vom pune mai mult accentul pe relațiile de joc. Este îmbucurător faptul că ne vom putea pregăti pe terenuri foarte bune. Sperăm să fim feriți de accidentări și să reușim să facem o pregătire cât mai bună”, a spus, la rândul său, antrenorul principal Alexandru Pelici.

După 21 de etape scurse din sezonul 2017/2018 al Ligii 2, FC Hermannstadt ocupă locul al doilea.

 

 

31 ianuarie 2018

 

Team Manager,

Marius Lungu

0744/542636

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns