FC Hermannstadt obţine a şasea victorie consecutivă în campionat

Echipa sibiană a câştigat astăzi cu scorul de 2 – 0 meciul cu Foresta Suceava, contând pentru etapa a IX – a a Ligii 2. Succesul în faţa ultimei clasate în eşalonul secund este al şaselea consecutiv al „alb-roşiilor” în campionat.

Scorul a fost deschis de căpitanul Răzvan Dâlbea, în minutul 6, iar Bogdan Rusu a stabilit rezultatul final în minutul 47. Diferenţa de pe tabelă ar fi putut fi mai mare dacă portarul Forestei nu ar fi reuşit o serie de intervenţii prin care şi-a salvat echipa.

Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Mihai Stancu, Radu Crişan, Ionuţ Stoica, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Robert Boboc – Alexandru Neacşa (Petrişor Petrescu – min. 68), Bogdan Rusu, Sabin Lupu (Andrei Hergheligiu – min. 58)– Cosmin Neagu (Dan Roman – min. 77).

În urma acestui rezultat FC Hermannstadt acumulează 24 de puncte şi se desprinde la 5 puncte de ocupanta locului 2 – Dunărea Călăraşi.

În etapa viitoare FC Hermannstadt joacă, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11:00, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

Declaraţiile de după meci le găsiţi pe pagina de facebook a clubului nostru.

 

23 septembrie 2017

 

 

Director sportiv,

Marius Lungu

0744/542636

Lasă un răspuns