FC Hermannstadt l-a transferat pe Radu Zaharia

Echipa sibiană a realizat, astăzi, cel de-al patrulea transfer din această vară. FC Hermannstadt și-a asigurat serviciile fundașului Radu Zaharia. În vârstă de 29 de ani, Zaharia a evoluat ultima dată în Cipru, pentru formația Ermis Aradippou. El poate evolua atât în centrul defensivei, cât și pe alte posturi.
Radu Zaharia și-a început cariera la juniorii Gazului Metan, între 1989 și 2007. Din 2007, până în 2015, a evoluat pentru echipa de seniori a grupării medieșene. În 2015, pentru o scurtă perioadă, a trecut la FC Voluntari, unde a fost folosit însă numai 4 meciuri. S-a întors la Gaz Metan, unde a rămas până la finalul sezonului 2016/2017, iar anul trecut a evoluat în 23 de meciuri pentru Ermis, în primul eșalon din Cipru. De altfel, Zaharia are peste 150 de meciuri în Liga 1, fiind un jucător cu experiență la un asemenea nivel.
Radu Zaharia este al patrulea jucător transferat în această vară de FC Hermannstadt după Alexandru Dandea, congolezul Tsoumou Juvhel și estonianul Ilja Antonov.

Lasă un răspuns