FC Hermannstadt a încheiat cu o victorie cantonamentul din Antalya

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 3-1 amicalul cu FC Kisvarda Mastergood, ocupanta locului secund în clasamentul Merkantil Bank Liga, cel de-al doilea eșalon al Ungariei. Acesta a fost ultimul meci de verificare susținut de FC Hermannstadt în cantonamentul din Antalya.
Petrișor Petrescu a deschis scorul, la jumătatea primei reprize, cu un lob peste portarul advers, de la 35 de metri. Ștefan Blănaru a mărit avantajul echipei sibiene (min. 42) și tot el a stabilit rezultatul la pauză, în ultimul minut al primei reprize (3-0). În partea a doua a jocului echipa maghiară a reușit să marcheze golul de onoare.
Antrenorii Alexandru Pelici, Euge Beza și Florin Berța au început partida cu ”unsprezecele”Horațiu Moldovan – Daniel Tătar, Cătălin Pîrvulescu, Robert Bratu, Claudiu Pamfile – Robert Boboc, Lucian Dumitriu – Petrișor Petrescu, Alexandru Târnovan, Cosmin Neagu – Ștefan Blănaru. Au mai evoluat Angel Baumann, Ionuț Stoica, Marius Cătinean, Răzvan Dâlbea, Bogdan Rusu, Olivian Surugiu și Mihai Stancu.
FC Hermannstadt a câștigat trei din cele șase amicale disputate în cantonamentul din Antalya. Sibienii s-au impus cu 3-0 în fața liderului primei divizii din Kosovo, KF Llapi, și cu 3-1 în partidele cu FK Mladost Lucani (locul 9 în Serbia), respectiv FC Kisvarda Mastergood. Alte două amicale ale ”alb-roșilor” s-au terminat la egalitate, 3-3 cu SK Dnipro (Ucraina) și 1-1 cu liderul eșalonului secund al Serbiei, FK Dinamo Vranje. Singura înfrângere a sibienilor  în stagiul de pregătire din Turcia a fost cea din primul amical, cu FC Vysocina Jihlava (locul 16 în primul eșalon al Cehiei), scor 1-2.
Fotbaliștii sibieni vor reveni în țară în cursul zilei de duminică, 11 februarie.

Lasă un răspuns