FC Hermannstadt II a terminat prima fază a perioadei de pregătire

Componenții echipei a doua a clubului FC Hermannstadt au finalizat prima parte a pregătirii de iarnă. Fotbaliștii pregătiți de Bogdan Piko și Iulian Merintean au încheiat, vineri, 9 februarie, cantonamentul centralizat de la Hotelul Sport din localitate.
“A fost un stagiu de pregătire reușit, în care am pus accent pe acumulările fizice. Ne-am pregătit atât pe terenul cu gazon sintetic, cât și în sala de forță de la Stadionul ”Municipal”. Cu mici excepții, lucrurile au decurs normal. Doar Preda și Hodea au ratat o parte a cantonamentului, din motive medicale. Au mai fost câțiva jucători care au acuzat răceli ușoare. Per ansamblu, sunt mulțumit de felul în care s-au pregătit băieții până acum”, a declarat antrenorul principal Bogdan Piko.
În această perioadă, ”alb-roșii” au disputat trei meciuri de verificare, pe terenul doi al ”Municipalului”. În 2 și 7 februarie, FC Hermannstadt II a jucat împotriva echipei Performanța Ighiu, iar vineri, 9 februarie, cu FC Avrig. Sibienii au cedat cu 1-0 și 3-2 în fața formației din județul Alba și cu 2-1 meciul disputat în compania echipei din Avrig.
”Chiar dacă am pierdut cele trei amicale, nu pot spune că sunt nemulțumit de modul în care au răspuns băieții la ceea ce le-am cerut. Primele două jocuri, cele cu Ighiul, le-am pierdut în urma unor nesincronizări ale jucătorilor noștri, iar în partida cu FC Avrig s-a resimțit oarecum oboseala de după cantonament”, a mai spus Piko.
Antrenorii Piko și Merintean au folosit următoarele formule de echipă:
FC Hermannstadt II – Performanța Ighiu 0-1
Ciorgovean – Străulea, Bordean, Hodea, Groza – Giura, Meșter – Criștiu, Pop, Solomon – Mucuță. Au mai intrat Iovan, Lăcău, Băilă, Stanciu, Scarlat, Coman, Doda și Bradu.
FC Hermannstadt II – Performanța Ighiu 2-3
(pentru echipa sibiană au marcat Străulea și Solomon)
Ciorgovean – Străulea, Bordean, Iovan, Groza – Giura, Meșter – Criștiu, Scarlat, Solomon – Bradu. Au mai intrat Băilă, Lăcău, Stanciu, Scarlat, Pop, Morariu, Mucuță și Doda.
FC Hermannstadt II – FC Avrig 1-2
(a marcat Giura)
Ciorgovean – Străulea, Bordean, Lăcău, Groza – Giura, Meșter – Criștiu, Scarlat, Solomon – Bradu. Au mai jucat Băilă, Stanciu, Iovan, Morariu, Doda și Mucuță.
FC Hermannstadt II va susține, în această săptămână, alte două meciuri de verificare. Primul va avea loc mâine, la Mediaș, de la ora 14:00, cu Gaz Metan II. Sâmbătă, 17 februarie, sibienii vor juca returul cu FC Avrig.

Lasă un răspuns