FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș în semifinalele Cupei României

Echipa sibiană o va întâlni pe cealaltă echipă din județ, Gaz Metan Mediaș, în semifinalele Cupei României, s-a stabilit, astăzi, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Casa Fotbalului. Prima manșă este programată să se dispute la Sibiu, pe 18 aprilie, iar returul este programat pe 9 mai, la Mediaș.

În cealaltă semifinală se vor întâlni FC Botoșani și CS Universitatea Craiova.

Teodor Birț, președintele clubului FC Hermannstadt, s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți. ”Gaz Metan este un adversar accesibil. Nu am vrut să întâlnim CSU Craiova în semifinale, deoarece este favorita numărul unu la câștigarea trofeului, dar nici pe FC Botoșani, din cauza deplasării lungi. Pentru noi, important este campionatul, îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Primul meci va avea loc la Sibiu. Este exclus să mai închiriem instalația de nocturnă, mai ales că, la acea dată, lucrările la Stadionul ”Municipal” vor fi în toi. În cazul în care se decide ca meciul să aibă loc în nocturnă, vom alege alt stadion”, a declarat Birț.

FC Hermannstadt s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut, pe rând, de Industria Galda (3-1), FC Voluntari – deținătoarea trofeului și a Supercupei României (1-0), Juventus București (2-0) și vicecampioana FCSB (3-0).

foto: https://web.facebook.com/CupaRomaniei/

Comment List

 • Aurel 14 / 03 / 2018 Reply

  Luati in calcul un ‘BEST CASE” -> FC Hermannstadt va castiga cupa romaniei si sa joace in turul 3 preliminar in UEFA Europa League la Sibiu?

  • FCH-editor 14 / 03 / 2018 Reply

   Sa trecem intai de semifinale

 • silviu 14 / 03 / 2018 Reply

  buna ziua.
  cat timp vor dura lucrarile de reabilitare a stadionului?

Lasă un răspuns