FC Hermannstadt, a doua deplasare consecutivă în campionat

După ce, în urmă cu o săptămână, au jucat la Timișoara, cu Ripensia, impunându-se la limită, scor 1-0, prin reușita lui Bogdan Rusu, fotbaliștii sibieni traversează țara și vor evolua, mâine, de la ora 12:00, la Brăila, cu echipa locală Dacia Unirea.

Partida se anunță una extrem de dificilă pentru FC Hermannstadt, care va întâlni o echipă care, în ultimele 4 etape, a obținut tot atâtea victorii.

Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt, a afirmat, înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, că sibienii au parte de încă o deplasare dificilă, în fața unei echipe care a obținut rezultate bune în ultimele etape. În același timp, oficialul grupării de pe „Municipal” crede că Dunărea Călărași, echipă cu care FC Hermannstadt se află în luptă directă pentru primul loc în clasamentul Ligii 2, are parte de o deplasare mai ușoară.

„Avem un meci foarte greu la Brăila, echipă care are mai multe victorii la rând în ultimele etape. Brăila a obținut rezultate foarte bune în fața unor echipe din fruntea clasamentului și cred că se va salva de la retrogradare. Călărașiul, în schimb, sunt convins că va avea parte din nou de un meci ușor, cu Luceafărul. Orădenii au un parcurs slab în această primăvară și cred că Dunărea are alte 3 puncte ca și acontate”, a spus Teodor Birț.

Și antrenorul principal Alexandru Pelici crede că jucătorii săi vor avea parte de un adversar dificil. „Întâlnim o echipă care, în ultimele 5 etape, a obținut patru victorii și un egal. Brăila este în luptă pentru evitarea retrogradării. Rezultatele din ultimele meciuri le asigură brăilenilor un moral foarte bun, dar și noi venim după un parcurs cu victorii pe linie și sper că, la finalul meciului cu Dacia Unirea, să ne trecem în palmares încă un succes. Brăila este o echipă ofensivă, a marcat foarte mult. Suntem optimiști și sper să luăm toate cele 3 puncte. Ne lipsește, în continuare, Răzvan Dâlbea, care este accidentat”, a afirmat Pelici.

Partida dintre Dacia Unirea Brăila și FC Hermannstadt, contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii 2, se dispută sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 12:00. Înaintea acestei partide, FC Hermannstadt ocupă locul secund, cu 74 de puncte, în vreme ce echipa din Brăila este pe 14, cu 34 de puncte.

Lasă un răspuns