FC Hermannstadt, deplasare dificilă la Timişoara

Echipa sibiană joacă, duminică, 25 martie, de la ora 14:00, la Timişoara, cu echipa locală ASU Poli, un meci contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii 2.

Antrenorul FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat, înaintea acestei partide, că se teme de starea terenului de la Timişoara. Tehnicianul ”alb-roşilor” nu îi poate folosi pe Alexandru Târnovan, Alex Curtean şi Claudiu Pamfile, toţi trei accidentaţi.

“Este un meci important pentru noi, care va fi probabil influenţat de starea terenului. Ne dorim să câştigăm, pentru a continua parcursul bun. Echipa care se va adapta mai bine la starea terenului va avea câştig de cauză. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, echipă care are în componenţă jucători care au trecut pe la Liga 1. Sperăm ca, la finalul întâlnirii, să obţinem toate cele 3 puncte. Din păcate nu îi vom putea folosi pe Târnovan, Pamfile şi Curtean, care sunt accidentaţi”, a declarat Pelici.

Partida dintre ASU Poli şi FC Hermannstadt se va desfăşura pe Stadionul ”Ştiinţa” din Timişoara şi va fi condus de o brigadă avându-l pe Cătălin Buşi (Rm. Vîlcea) la centru, Marius Badea (Rm. Vîlcea) şi Adrian Vornicu (Iaşi) la cele două linii. Rezervă este Alexandru Dan Gornic (Arad), iar observatori au fost delegaţi Dan Monea (Aiud) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Înaintea meciului de duminică, FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 53 de puncte, în vreme ce ASU Poli este pe 7, cu 38 de puncte.

Lasă un răspuns