FC Hermannstadt, al șaptelea succes consecutiv pe teren propriu în campionat

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 3-2 (2-0), meciul disputat în compania formației Dacia Unirea Brăila, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii 2. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menține pe primul loc, cu 32 de puncte, unul mai mult decât următoarea clasată, Dunărea Călărași, și 5 în fața ocupantei locului 3, Chindia Tîrgoviște.

FC Hermannstadt a deschis scorul încă din minutul 6, prin Bogdan Rusu. Pe contraatac, atacantul a trimis în plasă cu un șut pe sub portarul Țicrea. Acesta este al nouălea gol reușit de Rusu pentru echipa sibiană, în acest sezon, el ocupând locul 2 în clasamentul golgeterilor Ligii 2.

Sabin Lupu a stabilit rezultatul primei reprize, cu 10 minute înainte de pauză, iar Lucian Dumitriu a marcat al treilea gol al echipei sibiene, cu un șut din marginea careului mare (min. 50).

Pe lângă cele trei goluri, fotbaliștii sibieni au irosit alte câteva ocazii bune de a mai marca, printre care s-au numărat și patru șuturi în bară (Dâlbea – min. 22; Hergheligiu – min. 26; Bogdan Rusu – min. 65 și 67).

Dacia Unirea Brăila a redus din diferență în finalul întâlnirii, prin Andrei Banyoi (min. 87) și Alexandru Pop (min. 90+2).

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Radu Crișan, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Lucian Dumitriu – Andrei Hergheligiu, Bogdan Rusu (Iulian Popa – min. 75), Alexandru Neacșa (Sabin Lupu – min. 24) – Cosmin Neagu (Ștefan Blănaru – min. 68).

FC Hermannstadt joacă din nou pe Stadionul “Municipal” din Sibiu miercuri, 25 octombrie, de la ora 14:00, cu FC Voluntari, în 16-imile de finală ale Cupei României. Biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare la casieriile stadionului în dimineața meciului, începând cu ora 10:00.

Declaraţiile de după meci le găsiţi pe pagina de facebook a clubului.

 

22 octombrie 2017

 

Director sportiv,

Marius Lungu

0744/542636

Lasă un răspuns