FC Hermannstadt, a treia victorie consecutivă într-un meci oficial

Echipa sibiană s-a impus cu scorul de 3-1, la Sf. Gheorghe, sâmbătă seara, într-un meci contând pentru prima etapă a returului sezonului regulat al Ligii 1. După ce Sepsi OSK a condus cu 1-0 la pauză, FC Hermannstadt a înscris de trei ori în repriza secundă. Acesta este al treilea succes consecutiv al echipei noastre, după 2-0 pe terenul formației Politehnica Iași, în campionat, și 3-0, la Tg. Mureș, cu FC Voluntari, în optimile de finală ale Cupei României.
Sepsi a deschis scorul în minutul 42, Ibrahima Tandia învingându-l pe Cătălin Căbuz cu un șut de la distanță. Lucian Dumitriu a restabilit egalitatea chiar în primul minut al reprizei secunde, tot cu un șut din afara careului de 16 metri. Juvhel Tsoumou a adus echipa sibiană în avantaj, în minutul  56, profitând de o gafă a portarului Niczuly, iar Răzvan Dâlbea a stabilit rezultatul final, în minutul 70, din tr-o lovitură de la 11 metri obținută de Lucian Dumitriu.
Antrenorul Vasile Miriuță a folosit următoarea formulă de echipă: FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz – Biel Company, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Alexandru Dandea, Daniel Tătar – Tiberiu Serediuc (Ilja Antonov – min. 87), Răzvan Dâlbea, Lucian Dumitriu (Jordan N’Kololo – min. 77) – Ștefan Blănaru (Pedro Moreira – min. 68), Juvhel Tsoumou.
În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt părăsește locurile din zona retrogradării, urcând pe locul 11. Sibienii au 14 puncte, iar în etapa a XV-a vor juca, la Tg. Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”, cu FC Botoșani. Partida este programată duminică, 11 noiembrie, de la ora 17:30.