FC Hermannstadt a terminat la egalitate meciul cu FC Botoșani

Echipa sibiană a remizat cu FC Botoșani, la Tg. Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”. După 90 de minute meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1. Întâlnirea a contat pentru etapa a XV-a a Ligii 1 și a fost programată inițial duminică, 11 noiembrie, de la ora 17:30, însă a fost reprogramată pentru ziua următoare, de la ora 14:00, din cauza ceții.

După o primă repriză fără gol, echipa din Botoșani a deschis scorul în minutul 63 dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Jonathan Rodriguez. Daniel Tătar a restabilit egalitatea cu 13 minute înainte de final dintr-o lovitură liberă. Sibienii au irosit alte câteva ocazii de a mai marca prin Ștefan Blănaru (min. 56, 57), Răzvan Dâlbea (min. 57) și Lucian Dumitriu (min. 90).

Antrenorul Vasile Miriuță a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Biel Company (Jordan N’Kololo ’66), Cătălin Pîrvulescu, Alexandru Dandea, Nemanja Mijuskovic, Daniel Tătar – Tiberiu Serediuc, Răzvan Dâlbea (cpt.) (Andrei Hergheligiu ’75), Lucian Dumitriu – Ștefan Blănaru (Pedro Moreira ’87), Juvhel Tsoumou.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 15 puncte și se menține pe locul 13 în clasamentul Ligii 1. Echipa sibiană a obținut 7 puncte din 9 posibile în ultimele 3 meciuri de campionat.
În etapa a XVI-a a Ligii 1, FC Hermannstadt joacă duminică, 25 noiembrie, de la ora 13:30, pe terenul Dunării Călărași.