FC Hermannstadt a pierdut la limită meciul susținut pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, cu Universitatea Craiova

Echipa sibiană a fost învinsă de CS Universitatea Craiova cu 1-0 într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii 1 Betano. Întâlnirea a avut loc sâmbătă, 16 februarie, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, arena pe care sibienii vor disputa următoarele jocuri considerate pe teren propriu. Acesta a fost al treilea duel dintre cele două formații, după finala Cupei României din sezonul precedent, de pe ”Arena Națională”, câștigată de olteni cu 2-0, și remiza din turul sezonului regulat al ediției de campionat 2018/2019 (1-1).
Unicul gol al partidei de la Pitești a fost marcat de Nuno Rocha în minutul 67. Sibienii au irosit 5-6 ocazii clare de a marca, printre care și o bară, a lui Ștefan Blănaru, la 0-0, în minutul 59.
Antrenorul Vasile Miriuță a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Alexandru Mățel (Filip Jazvic ’59), Nemanja Mijuskovic, Alexandru Dandea (cpt.), Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Petrișor Petrescu, Pedro Moreira (Sergiu Popovici ’71), Lucian Dumitriu – Ivan Lendric (Ștefan Blănaru ’54), Juvhel Tsoumou.
În urma acestui rezultat, FC Hermanstadt rămâne cu 29 de puncte și ocupă locul 9. Matematic, echipa sibiană nu mai are șanse de a prinde play-off-ul, urmând să evolueze în play-out, în a doua parte a sezonului.
În etapa a XXV-a, FC Hermannstadt joacă la Giurgiu, cu Astra. Partida este programată sâmbătă, 23 februarie, de la ora 17:00.