FC Hermannstadt a pierdut la limită meciul disputat pe terenul formației FC Viitorul

Echipa sibiană a cedat cu scorul de 1-0 partida disputată la Ovidiu, luni seara, contând pentru etapa a VIII-a a Ligii 1. FC Viitorul s-a impus prin reușita lui Ianis Hagi din penalti (min. 29).
Cu această oazie, la FC Hermannstadt a debutat Tiberiu Serediuc. Mijlocașul a fost inclus de antrenorul Alexandru Pelici în formula de start, fiind înlocuit în minutul 60 cu Juvhel Tsoumou.
Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Nemanja Mijuskovic, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea (cpt.), Ilja Antonov (Ștefan Blănaru – min. 84) – Tiberiu Serediuc (Juvhel Tsoumou – min. 60), Bruno Chalkiadakis (Luis Ali – min. 71), Jordan N’Kololo – Bogdan Rusu.
În urma acestui meci, FC Hermannstadt continuă să ocupe locul 12, cu 7 puncte.
În etapa a IX-a, echipa sibiană întâlnește, la Tg. Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”, pe CFR Cluj, campioana en-titre. Partida va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 15:00.
În altă ordine de idei, FC Hermannstadt își va afla, astăzi, adversarul din șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Tragerea la sorți va avea loc la ora 17:00, la Casa Fotbalului, iar echipa sibiană a fost repartizată în urma A, alături de celelalte formații care au atins optimile în sezonul precedent. Reamintim că, în ediția 2017/2018, FC Hermannstadt a ajuns până în finală, pe care a pierdut-o cu 2-0, pe ”Arena Națională”, în fața grupării CSU Craiova.