FC Hermannstadt, a patra victorie în ultimele 5 meciuri disputate în Liga 1

Sâmbătă, la Tg. Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”, echipa sibiană s-a impus cu scorul de 2-1 (2-1) în fața formației Concordia Chiajna, într-un meci din cadrul etapei a XVII-a a Ligii 1. Acesta este al patrulea succes obținut de FC Hermannstadt în ultimele 5 etape. Din 15 puncte posibile, sibienii au obținut 13, singurele puncte pierdute fiind cele din jocul cu FC Botoșani, încheiat la egalitate (1-1).
Cu Concordia, echipa sibiană a deschis scorul încă din minutul 4, prin Petrișor Petrescu. Alexandru Dandea a majorat diferența, în minutul 28. Paul Batin a redus din diferență cu două minute înainte de pauză, dintr-o lovitură de la 11 metri.
Antrenorul Vasile Miriuță a aliniat următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Biel Company, Cătălin Pîrvulescu, Alexandru Dandea, Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Petrișor Petrescu (Tiberiu Serediuc – min. 88), Răzvan Dâlbea (cpt.), Lucian Dumitriu (Nemanja Mijuskovic – min. 74) – Ștefan Blănaru (Bogdan Rusu – min. 64), Juvhel Tsoumou.
În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a urcat pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte. Sibienii sunt la 3 puncte de ocupanta locului 6, ultimul din play-off, Sepsi OSK Sf. Gheorghe.
Următorul meci al echipei sibiene în campionat va avea loc marți, 4 decembrie, de la ora 17:30, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, cu echipa locală. Apoi, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 17:00, FC Hermannstadt o va înfrunta pe Dinamo București pe STadionul ”Trans-Sil” din Tg.Mureș.