Echipa a doua a clubului FC Hermannstadt a intrat în cantonament

Componenții lotului echipei FC Hermannstadt II, au intrat, de astăzi, într-un cantonament centralizat, în localitate, la Hotelul Sport. Până vineri, 9 februarie, jucătorii pregătiți de Bogdan Piko și Iulian Merintean se vor pregăti pe terenul cu gazon sintetic din imediata vecinătate a Stadionului ”Municipal” sau în sala de forță. Cu excepția zilelor în care au programate meciuri amicale, fotbaliștii sibieni vor efectua câte două ședințe de pregătire pe zi.

Sub comanda lui Piko și Merintean sunt, în momentul de față, 21 de jucători. Față de lotul cu care a fost abordată prima parte a sezonului lipsesc Robert Bratu și Marius Cătinean, care vor pleca în Antalya, cu prima echipă, precum și Roșianu, al cărui contract a fost reziliat. În schimb, au fost aduși Hodea (CSU II Craiova) și Groza (Academica Clinceni). Tototdată, au fost promovați trei juniori de la grupa de Elită, Stanciu, Doda și Bradu.

„Am început pregătirile pe 22 ianuarie, iar de astăzi, până în 9 februarie, vom efectua un cantonament în localitate. Este o perioadă importantă, de acumulări din punct de vedere fizic. Sperăm ca pregătirea să decurgă normal, să fim feriți de accidentări. Pentru moment niciun jucător nu are probleme de ordin medical. Pentru partea a doua a sezonului obiectivul nostru rămâne același, să dăm câți mai mulți jucători la prima echipă”, a declarat antrenorul principal Bogdan Piko.

În această perioadă, sibienii vor susține și trei meciuri de verificare. Primele două vor fi în compania echipei Performanța Ighiu, pe 3 și 7 februarie, iar al treilea, cu FC Avrig, vineri, 9 februarie.

La jumătatea sezonului, FC Hermannstadt II ocupă locul 10 în clasamentul Seriei a IV-a a Ligii 3, cu 16 puncte.

 

 

30 ianuarie 2018

 

Team Manager,

Marius Lungu

0744/542636

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns