Deplasare la Ploiești pentru Chindia

Chindia Târgoviște vs A.F.C.Hermannstadt este meciul care deschide etapa cu numărul patru din Casa Liga 1. Gazdele vin după trei etape în care au strâns patru puncte, după ce în prima etapă au pierdut la limită cu Poli Iași, apoi au învins pe Dinamo București pe teren propriu și au remizat în deplasare cu Academica Clinceni. De cealaltă parte, FCH a obținut două puncte în primele două etape, cu Dinamo în deplasare și Academica Clinceni acasă, într-un meci dramatic. În etapa precedentă, sibienii au pierdut în deplasare cu 0-1 în fața celor de la C.F.R.Cluj-Napoca, campioana en-titre a României. Pentru acest meci, Ruben Albes – antrenorul principal al echipei – nu se va baza pe fundașul dreapta Claudiu Belu, accidentat în partida de la Cluj.

 

,,Chindia Târgoviște este o echipă care și-a schimbat mentalitatea. În sezonul anterior, ei aveau dificultăți în a obține puncte. In acest sezon, ei au schimbat putin abordarea, stilul de joc. Cred că l-au îmbunătățit. Noi vom aborda acest meci în cea mai bună manieră posibilă. Dacă ne amintim, și ultima oară când i-am învins a fost foarte, foarte dificil. Asta nu trebuie să se vadă și acum. Pot spune, însă că toate cele trei puncte vor fi foarte greu de obținut, dar este o provocare mare. Pe teren intră jucători care trebuie să se alinieze în ritmul competiției, chiar dacă am făcut puține antrenamente. Va mai dura ceva vreme până când vom avea mai multă competiție în echipă și apoi să trecem la un nivel superior.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

 

Chindia vs FCH se va disputa pe Stadionul ,,Ilie Oană” din Ploiești, astăzi, începând cu ora 18, fără spectatori și sub protocolul sanitar impus de autorități pentru a combate pandemia COVID-19.