Deplasare în județul Sibiu în etapa a VI-a din Liga 1

În etapa cu numărul 6 din Liga 1, A.F.C.Hermannstadt se deplasează în nordul județului Sibiu pentru confruntarea cu ,,vecinii” de la Gaz Metan Mediaș. În acest moment, FCH ocupă locul 7 în clasament, cu două victorii, două egaluri și o înfrângere în primele 5 etape. De cealaltă parte, gazdele din Mediaș sunt pe locul 11, cu 6 puncte câștigate până acum în campionat. Pentru această partidă, Ruben Albes, principalul FCH, nu se va putea baza pe fundașul Adrian Scarlatache, mijlocașul Soni Mustivar și pe atacantul elvețian Goran Karanovic – cei trei fiind accidentați. În schimb, au revenit David Caiado, după împrumutul la F.C.S.B. și Claudiu Belu, refăcut după accidentarea din etapa a II-a.

 

,,Este un meci pe care suporterii îl trăiesc la intensitate maximă. Toate aceste emoții pe care fanii le resimt, dar și fotbaliștii și oameni din club, trebuie folosite în următarea partidă cu Gaz Metan Mediaș. Vom face tot posibilul să facem un meci grozav contra lor. Și în acest mod să fim cu toții bucuroși după derby.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

 

În această săptămână, A.F.C.Hermannstadt a înregistrat primul caz de COVID-19 la echipă. Este vorba despre un fotbalist, care a intrat în izolare la recomandarea specialiștilor DSP, fiind asimptomatic. Toți ceilalți fotbaliști, precum și stafful FCH, au primit rezultate negative la testarea COVID-19. Prin urmare, echipa și-a desfășurat activitatea sub program normal pentru următorul meci cu Gaz Metan Mediaș.

 

,,Întotdeauna se poate ivi sau se poate vorbi despre un caz de COVID-19. Este o pandemie care a cuprins toată lumea! Situația este foarte greu de controlat. Sunt mulțumit că am avut numai un singur caz până acum la echipă, dar era logic să fim și noi afectați. Vom rămâne, însă la fel ca întotdeauna. Nu trebuie să ne plângem! Vom încerca să demonstrăm că indiferent despre ce jucător va fi vorba, echipa este mai presus de orice și orchestrează jocul.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

 

Gaz Metan Mediaș vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc duminică, 4 octombrie, începând cu ora 18:30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș.