Deplasare importantă la F.C.Voluntari

În etapa nr.5 din play-out-ul Ligii 1, A.F.C.Hermannstadt joacă în deplasare împotriva celor de la F.C.Voluntari. Ilfovenii sunt în acest moment pe locul 6 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, înregistrând până acum două victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. De cealaltă parte, FCH ocupă penultimul loc în clasament, 9, cu 16 puncte după înjumătățirea punctelor din campionatul regulat și având o singură victorie și 3 înfrângeri în etapele precedente din play-out. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 10 ori în Liga 1. F.C.Voluntari a câștigat de 4 ori, în timp ce  A.F.C.Hermannstadt au reușit să învingă de 3 ori, celelalte 3 confruntări terminându-se la egalitate. Din lotul sibienilor vor lipsi fundașii Alexandru Mățel și Patricio Matricardi, dar și mijlocașul spaniol David Mayoral și atacantul croat Drazen Bagaric, cu toții accidentați.

,,Așa cum am declarat la finalul meciului cu Gaz Metan, acum obiectivul nostru este accederea în barajul pentru menținerea în Liga 1. Matematic sunt șanse, dar voința noastră este să depindem 100% de rezultatele pe care le putem obține în teren, nu de ce fac alte echipe. Avem mulți absenți, datorită accidentărilor, mai ales că jucăm din 3 în 3 zile, dar cei care intră trebuie să fie conștienți că este necesar să dea tot ce au mai bun. Suntem la jumătatea play-out-lui, unde mai sunt 15 puncte puse în joc. Am încredere că putem câștiga meciul cu Voluntari, dacă vom avea determinarea necesară, chiar dacă adversarii noștri au o echipă bună și un antrenor bun, care a realizat lucruri frumoase acolo și la alte echipe pe care le-a antrenat. Dincolo de asta, îmi doresc foarte mult să facem o bucurie în prima zi de Paști tuturor celor care ne sunt alături de fiecare dată. Vreau să transmit pe această cale gândurile noastre de bine către toți suporterii noștri, multă sănătate și sărbători fericite! Hristos a înviat! ”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

F.C.Voluntari vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc duminică, 2 mai 2021, ora 16, pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari. Partida se va desfășura fără spectator în tribună, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.