Demers de transparență FCH

În urma unor articole apărute recent în presă, A.F.C. Hermannstadt precizează aici aspecte foarte importante.

 

In statutul AFC Hermannstadt este stipulat faptul că dacă un membru din Consiliul Director nu plătește cotizația aferentă timp de două luni consecutiv, acesta riscă să fie exclus. De altfel, membrii care au fost excluși au fost notificați în repetate rânduri asupra acestui aspect. Readucem la cunoștința suporterilor și iubitorilor de fotbal că de la promovarea în Liga 1 a echipei, dl Claudiu Rotar și dl Stefan Băcilă au fost singurii care au sprijinit din punct de vedere financiar AFC Hermannstadt, alături de Primăria Sibiu. Prin urmare, într-un astfel de caz, propunerile și voturile celor doi domni mai sus menționați, membri ai Consiliului Director FCH, în luarea celor mai bune decizii pentru viitorului echipei, au fost cele mai importante.

 

De asemenea, în întrunirile avute de Consiliul Director s-a pus în discuție un plan de reorganizare a AFC Hermannstadt pentru acest sezon, în care obiectivul principal este revenirea în Liga 1.

 

Îi asigurăm pe toți suporterii noștri că toate deciziile luate sunt unele asumate și au ca scop dezvoltarea unui club capabil să revină în Liga 1 și să facă performanță.

 

Sibiul are fotbal și va avea!