Dănuț Perjă și Kevin Rimane prezentați oficial de F.C. Hermannstadt

În cadrul conferinței de presă organizate de F.C. Hermannstadt în data de 21.08.2019, au fost prezentați Dănuț Perjă, noul Team Manager al echipei și Kevin Rimane, jucător proaspăt transferat de F.C. Hermannstadt de la Paris Saint Germain.

,,Dănuț Perjă are o calitate care pe mine mă completează. Este tipicar! Aveam nevoie la club de un astfel de om. Ne onorează faptul că un club foarte mare cum este PSG a anunțat oficial transferul lui Kevin Rimane la F.C. Hermannstadt. E un jucător cu viteză bună, care pasează bine, are tehnică foarte bună. Va aduce un plus de caracter și un plus uman în echipă, mai ales dacă ținem cont de școala de fotbal pe care o are în backround. Kevin poate să joace atât fundaș central, cât și mijlocaș central defensiv. Vrem să creștem activitatea clubului la alt nivel. Anul acesta obiectivul nostru este să ne clasăm între locurile 6 și 9, iar odată cu atragerea mai multor investitori la echipă să creștem și bugetul și valoarea lotului.”, a declarant Iuliu Mureșan, noul președinte al F.C. Hermannstadt.

Luni, 26 august 2019, ora 21:00, F.C. Hermannstadt se va deplasa la București, unde va înfrunta pe Dinamo București într-un meci contând pentru etapa a VII-a din Liga 1.

Conferință de presă – https://www.youtube.com/watch?v=CPG4jTQSKf0