Dani Coman a demisionat din funcția de președinte executiv al A.F.C.Hermannstadt!…

Dani Coman a demisionat din funcția de președinte executiv al A.F.C.Hermannstadt!…

În continuare, la cererea domniei sale, vă lăsăm aici mesajul său de rămas bun.
,,Am sperat că revenirea în Superliga va reprezenta <<declicul>> de care era și este atâta nevoie. Am tras câte semnale de alarmă am putut pentru ca munca jucătorilor, a staff-ului, a celor din club, să fie apreciată sau, mai bine spus, respectată așa cum merită! Și, credeți-mă, au fost echipe de eșalon secund cu bani mai mulți cheltuiți decât FCH… Însă cu un grup unit, o adevarată familie (pot spune!), am reușit mult dorita promovare! De bugetele echipelor din Superliga, nici nu are rost să vorbim… Am trăit cele mai dificile momente, paradoxal, nu când nu se obțineau rezultate, ci atunci când trebuia să merg în vestiar și să fac promisiuni care nu s-au putut onora. Te doare cel mai tare, pentru că le pierzi încrederea.
Mesajul meu pentru jucătorii FCH este să rămână uniți, iar pentru suporterii sibieni să fie alături de ei și de A.F.C.Hermannstadt, pentru că reprezintă cu cinste și onoare orașul & comunitatea.
Las echipa pe mâna unor profesioniști în fotbal, cu care am lucrat excelent și care pot continua fără probleme acest proiect, din punct de vedere sportiv. Din punct de vedere financiar, sper ca problemele să se rezolve , pentru ca altfel va fi foarte, foarte greu. M-am simțit extraordinar alături de echipă, alături de staff, de patronat, am simțit că formăm un grup puternic, iar promovarea Sibiului chiar este o performanță. De demersul meu, apelul meu la ajutor, cel pe care îl știți cu toții foarte bine, cred că ar fi beneficiat tot sportul sibian. Eu tot sper că orașul se va trezi la timp pentru a face din A.F.C. Hermannstadt cu adevărat un simbol!
Le mulţumesc tuturor și le țin pumnii! O parte din inima mea rămâne la Sibiu, cu siguranță, dar nu mai puteam continua doar cu promisiuni, bune intenții și speranțe…”, a declarat Dani Coman.
Tot ce putem să spunem într-un astfel de moment greu este: MULȚUMIM, domnule președinte!