COMUNICAT DE PRESĂ – Deplasare la Chiajna în ultima etapa din 2021

În etapa cu nr.16 din Liga 2, A.F.C.Hermannstadt joacă în deplasare împotriva celor de la Concordia Chiajna. Partida este prima dintre cele 10 care alcătuiesc ultima rundă de meciuri din Liga 2 în acest an. Ilfovenii sunt în acest moment pe locul 4 în clasament, cu 31 de puncte și o linie de 9 victorii, 4 rezultate de egalitate și două înfrângeri. De asemenea, Concordia are una dintre cele mai solide defensive din campionat, cu numai 6 goluri primite în 15 meciuri disputate până acum. De cealaltă parte, sibienii sunt pe locul 2, cu 34 de puncte obținute prin 10 victorii, 4 meciuri egale și o singură înfrângere. Totodată, cu cele 33 de goluri marcate A.F.C.Hermannstadt are al doilea atac din Liga 2 până acum.  Din lotul FCH vor lipsi golgheterul Valentin Buhăcianu, accidentat într-un meci amical, dar și mijlocașii Călin Popescu și Andrei Lungu – accidentați.

 

,,Jucăm iar cu o altă contracandidată. De când au retrogradat, în fiecare sezon au avut jucători buni și au vrut să promoveze, dar în acest sezon arată a echipă, mai mult ca oricând. Au jucători foarte experimentați, la nivel de primele două ligi, dar au și un antrenor – fost atacant – care pune accent pe faza defensivă. Cum au fost toate meciurile, adică foarte dificile, așa va fi și acesta, doar că va fi dificil și pentru ei. Noi venim după niște rezultate pozitive și suntem într-o perioadă bună. Îmi doresc ca după acest meci să ne gândim încrezători pentru următoarele trei meciuri din primăvară.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

 

Concordia Chiajna vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc vineri, 03.12.2021, pe Stadionul ,,Concordia” din Chiajna, începând cu ora 17:00.