COMUNICAT DE PRESĂ – A.F.C.Hermannstadt vs Petrolul Ploiești, etapa nr.8, Play-Off, Liga 2

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu împotriva celor de la Petrolul Ploiești în etapa nr.8 din Play-Off-ul Ligii 2. Va fi o confruntare de tip ,,derby”, între echipele situatie pe primele două locuri din clasament – Petrolul, locul 1 , cu 58 de puncte, FCH – locul 2, 56 de puncte. Gazdele de la Sibiu sunt singura echipă neînfrângă din această fază a competiției, cu o linie de 4 meciuri castigate și 3 rezultate de egalitate. De cealaltă parte, cei de la Petrolul Ploiești au 2 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri în cele 7 etape disputate până acum în Play-Off. În meciul din tur, scorul a fost egal: 0-0.  A.F.C.Hermannstadt are până acum cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Play-Off-ul ligii secunde, cu 11 goluri marcate și 3 primite. Din păcate, însă din lotul FCH sunt incerți fundașul central Ionuț Stoica, atacantul Daniel Paraschiv și căpitanul echipei Petrișor Petrescu. De asemenea, mijlocașul lateral Călin Popescu va lipsi pentru tot restul sezonului, datorită unei accidentări suferite în meciul cu Unirea Slobozia.

 

,,Pentru mine jocul cu Petrolul este cel mai important în primul rând pentru că este următorul și , plus de asta, întâlnim liderul campionatului. Este final de campionat, iar toate echipele au probleme de lot, cu accidentări. Nu cred că există o favorite în acest derby. Se întâlnesc două echipe bune ale campionatului. Le-am spus băieților că nu se joacă promovarea în meciul de mâine. Mai avem 3 finale și bineînțeles că ne dorim să câștigăm cele 3 puncte și vom da totul. Dar trebuie să fim echilibrați.”, a declarat Marius Măldărășanu , antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

 

A.F.C.Hermannstadt vs Petrolul Ploiești se va disputa joi, 5 mai 2022, ora 20, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Biletele pentru acest meci sunt disponibile pe site-ul bilete.ro în acest link https://bit.ly/3y5NPcE . De asemenea, cu două ore înainte de startul partidei cei interesați vor putea să le achiziționeze de la casa de bilete de la Tribuna 2.