COMUNICAT DE PRESĂ – A.F.C.Hermannstadt vs Petrolul Ploiești, etapa nr.3, Play-Off, Liga 2

A.F.C.Hermannstadt joacă în deplasare contra celor de la Petrolul Ploiești, în etapa nr. 3 din Play-Off-ul Ligii 2. Va fi o confruntare între ocupantele primelor două locuri din clasament. Gazdele sunt pe locul 1, cu 50 de puncte, înregistrând o înfrângere și un rezultat de egalitate în primele două runde, în timp ce oaspeții sunt pe locul 2, cu 47 de puncte și două victorii consecutive în Play-Off. Pentru această partidă, antrenorul principal al FCH, Marius Măldărășanu, are tot lotul la dispoziție, cu excepția portarului bulgar Plamen Iliev, încă incert în urma unei accidentări suferite în meciul cu U Cluj-Napoca.

 

,,Trebuia să vină și acest meci. Au fost situații grele în acest campionat, în care am fost pe locul 3 sau 4, dar acum suntem pe locul 2. Au fost chiar două situații dificile când Petrolul avea o distanță foarte mare față de noi, dar noi aveam un meci mai puțin disputat. Presiunea a fost și este foarte mare, existând riscul de a pierde locul 2. Cam toate echipele asta își doreau. În ambele situații, am câștigat meciurile respective și am păstrat distanța de 8 puncte, o distanță foarte mare. Ne gândeam că Petrolul este ca și promovată, dar iată că fotbalul este o necunoscută. Nu ne așteptam. De data asta, distanța de puncte este foarte mică. În viața unei echipe apar astfel de momente, pe care și noi le-am trăit. Noi avem un moral bun. Venim după 3 victorii consecutive și vrem să profităm de acest parcurs al lor și să câștigăm cele 3 puncte. Au aportul publicului, sunt sigur de asta, dar este o altă finală și trebuie să o abordăm ca atare.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

 

În sezonul regular, sibienii s-au impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu. Petrolul Ploiești vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc miercuri, 6 aprilie, ora 19, pe Stadionul ,,Ilie Oană” din Ploiești.