COMUNICAT DE PRESĂ – A.F.C.Hermannstadt vs C.S.A.Steaua – un meci cât un sezon!

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la C.S.A.Steaua București, în etapa nr.10, ultima din Play-Off-ul Ligii 2. Sibienii ocupă locul 2 în clasament, cu 60 de puncte, cu 5 meciuri câștigate și 4 rezultate de egalitate obținute în etapele precedente. FCH este singura echipă din Play-Off fără nici o înfrângere, având până în prezent cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din Play-Off (14-5). De partea cealaltă, C.S.A.Steaua este pe locul 4, cu 49 de puncte, cu o linie de 3 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. În meciul tur, sibienii s-au impus cu scorul de 4-1 în deplasare, pe Stadionul Ghencea din București. Pentru această confruntare, din lotul A.F.C.Hermannstadt vor absenta mijlocașii Călin Popescu și Silviu Balaure, ambii accidentați, iar Petrișor Petrescu și Baba Alhassan sunt incerți. Un scor egal sau o victorie în acest meci ar asigura promovarea directă în Liga 1, de pe primele două locuri în clasamentul Ligii 2, pentru FCH.

,,Întotdeauna am spus că meciul următor este cel mai important. Meciul cu C.S.A.Steaua este cel în care vom lupta cu promovarea pe masă, iar astfel încărcătura mentală pe care o impune partida este una foarte mare. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, chiar dacă a anunțat mai multe absențe din lot. Aceste meciuri, contra unor echipe cu jucători indisponibili, sunt cele mai periculoase. Noi trebuie să ne vedem de treabă și să ne atingem obiectivul – cele 3 puncte și implicit promovarea în Liga 1.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

A.F.C.Hermannstadt vs C.S.A.Steaua București va avea loc duminică, 15 mai 2022, ora 16, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Partida va fi transmisă pe toate televiziunile de sport, iar cei care vor să cumpere bilete o pot face din acest link https://bit.ly/3w4n6vA de pe siteul www.bilete.ro sau de la casele de bilete deschise la stadion, începând cu ora 14:30