COMUNICAT DE PRESĂ – A.F.C.Hermannstadt vs C.A.Oradea în șaisprezecimile Cupei României

A.F.C.Hermannstadt joacă în deplasare împotriva celor de la Club Atletic Oradea în șaisprezecimile Cupei României. CA Oradea evoluează în prezent în Liga 3, seria 10, unde ocupă locul 2 cu 10 puncte după primele 4 etape. De asemenea, în etapa precedentă de Cupa României, bihorenii au reușit o performanță notabilă, eliminând pe cei de la ,,U” Cluj, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, FCH a trecut în turul 4 de cei de la A.F.C.Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 3-1 la penaltyuri, 0-0 în timpul regulamentar de joc. Pentru această confruntare din lotul A.F.C.Hermannnstadt vor lipsi fundașul central Paul Antoche, mijlocașul defensiv Mino Sota și playmakerul Ionuț Năstăsie, accidentați.

 

,,Așa cum am declarat și în trecut, Cupa României este o competiție care ne interesează. S-a văzut acest lucru și în meciul precedent cu Odorheiu, chiar dacă ne-am calificat mai greu. Să nu uităm de faptul că atunci veneam după o pauză competițională care ne-a scos oarecum puțin din ritm. Pe de altă parte, este o ocazie în plus pentru fotbaliștii care au primit mai puține minute până acum să demonstreze că au valoare. Sunt convins că vor face asta în meciul cu cei de la Oradea. Vor fi mai multe schimbări în primul XI, însă sper ca ele să fie decisive, în favoarea noastră.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt.

 

C.A.Oradea vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc miercuri, 22.09.2021, ora 16:30, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea. Partida va fi transmisă live pe pagina de facebook oficială #FCH .