COMUNICAT DE PRESĂ – A.F.C.Hermannstadt vs Astra Giurgiu în etapa a II-a din Play-Out-ul Ligii 1

A.F.C.Hermannstadt revine pe teren propiu în etapa a doua din Play-Out-ul Ligii 1, rundă în care sibienii vor juca împotriva celor de la Astra Giurgiu. FCH ocupă în prezent ultima poziție din clasament, locul 10, cu 13 puncte rămase după înjumătățirea punctelor obținute în sezonul regulat. În prima etapă, A.F.C.Hermannstadt a pierdut cu 0-2 în deplasare cu Chindia Târgoviște, în timp ce oaspeții de la Astra Giurgiu au înregistrat o remiză albă, 0-0, cu Dinamo București. Giurgiuvenii antrenați de Eugen Neagoe se află, însă pe locul 4 în clasamentul Play-Out-lui Ligii 1, cu 20 de puncte. Pentru această confruntare, mijlocașul Romario Pires va lipsi din lotul FCH, fiind suspendat pentru cartonașul roșu primit în etapa precedentă.

 

,,Din păcate am pierdut prima luptă cu cei de la Chindia Târgoviște, ceea ce ne impune acum să cerem mai mult de la noi. Adică să ne pregătim mai bine, mai atent și să acționăm ca atare în teren. Un astfel de meci este vital, mai ales că avem o situație dificilă în clasament și este necesar să strângem puncte. Asta indiferent că jucăm acasă sau în deplasare. Astra Giurgiu este o echipă redutabilă, care a realizat performanțe notabile în fotbalul românesc și chiar pe plan european. Am lucrat alături de domnul Eugen Neagoe și ne respectăm foarte mult, dar fotbalul iată că îți oferă și astfel de oportunități. Poate și de aceea este frumos fenomenul, datorită unor confruntări între foști colegi. Dincolo de orice, am încredere că băieții noștri vor arăta mult mai bine față de ultimul meci și își vor arăta adevărata lor valoare.”, a declarat Eugen Beza, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

 

În sezonul regulat, giurgiuvenii s-au impus în ambele confruntări cu 0-1 și 2-1. A.F.C.Hermannstadt vs Astra Giurgiu va avea loc marți, 20.04.2021, ora 16:45, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Partida va fi organizată fără spectatori în tribune, în conformitate cu normele sanitare impuse pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.