Ciprian Fulea – președinte Consiliul Director A.F.C.Hermannstadt

Cine este Ciprian Fulea și de ce FC Hermannstadt?

 

R.: Ciprian Fulea este un om care apreciază sportul și iubește fotbalul. Îmi curge prin vene sânge de sibian și nu puteam alege să fiu alături de altă echipă în afară de FC Hermannstadt. Mă bucur enorm că mă pot implica și că pot susține din interior acest club până acum fiind doar un suporter adevărat.

 

De când v-ați alăturat echipei FC Hermannstadt?

 

R.: Discuțiile avansate au început imediat după retrogradarea echipei, după ce conducerea a decis să continue activitatea clubului. Am fost extrem de fericit că au ales să meargă mai departe și am simțit că, în acel moment dificil, echipa are nevoie de și mai mult suport. Știm cu toții ce s-a întâmplat în trecut cu echipele din Sibiu în momentul în care au dat de greu. Au dispărut. S-au desființat.

 

Cu ce planuri, gânduri ați intrat în conducerea echipei?

R.: Am venit să muncesc. Aloc multă energie în reinventarea echipei, o fac cu tot sufletul, susțin financiar clubul și pun umărul la promovarea echipei în liga 1.

Concret, am angajat o persoană specializată pe marketing și atragere de sponsori atât pe plan national, cât și local. Totodată am demarat o campanie prin care dorim să ne apropiem foști sportivi ai Sibiului, oameni de afaceri, oficialități. FC Hermannstadt, echipa fanion a Sibiului, are nevoie ca toți acești oameni să joace alături pe drumul către revenirea în prima ligă. La final să celebrăm succesul jucând pe Noul Stadion Municipal. Acasă.

 

Despre conducerea sportivă? Despre echipă și staff?

 

R.: Despre Dani Coman, momentan, doar cuvinte de laudă. Este cunoscut ca fiind un om implicat,

serios, de cuvânt și de-a lungul timpului a dovedit că este un profesionist. Mă bucur că a rămas alături de noi. Staff-ul este format din oameni dornici de afirmare, entuziaști, implicați 100%. Cu toții ne aducem aportul la obiectivul propus: promovarea în Liga I.                                                        

Cât despre echipă aceasta este, în mare proporție, nouă și formată din jucători tineri și jucători cu experiență, majoritatea având meciuri jucate în prima ligă. Echipa este în formare și este în sarcina staff-ului să o pregatească, să o organizeze și să devină omogenă. Avem un lot complet care acoperă toate posturile, cu dubluri pe fiecare post. Valoarea jucătorilor este bună și apropiată – probabil avem cel mai bun și complet lot din liga a 2-a.

 

Aveți un mesaj pentru suporterii FC Hermannstadt?

 

R.: Vreau ca suporterii să știe că iubesc fotbalul!

De la fotbalul de curtea școlii, la juniori, la liga a 3-a, până la Champions League.

Sunt un fan înfocat: îmi place să joc, să mă uit la meciuri iar faptul că acum pot să mă implic mai mult decât din tribune în fotbalul sibian mă împlinește enorm.

Trăiesc fotbalul la fel ca mulți dintre dumneavoastră, cei care susțineți din galerie echipa și am un respect enorm pentru voi. De accea vreau să mă considerați prietenul vostru și la eșec și la victorie.

 

Înainte de orice, toți suntem oameni iar pasiunea pentru fotbal se traduce de multe ori și prin vorbe grele spuse la nervi, dar și printr-o dragoste a unor legi nescrise.

 

Vă mulțumesc pentru că existați și pentru că susțineți FC Hermannstadt, indiferent de locul pe care se clasează!

 

Asta înseamnă să fii un sibian adevarat! Asta arată pasiunea reală pentru fotbal!

 

De asemenea, vreau ca sibienii să știe că FC Hermannstadt are nevoie de sustinere din toate punctele de vedere și pe această cale fac un apel: veniți alături de noi! Cât mai mulți oameni, cât mai multe instituții publice și companii private atât cu sufletul, cât și cu sprijin financiar! Haideți să fim echipa care susține echipa sibiană!

 

Împreună suntem mai puternici și mult mai motivați ca să ne atingem țelul propus: promovarea în Liga 1!